4. helmikuuta 2010

Relax, take it easy


Eilinen meni huonosti syömisten kanssa. Annoin itseni jännittyneenä vetää naamariini karkkia tuhottomasti. Tai ainakin kulutukseni verran. Eipä siitä sen enempää, aina ei voi onnistua. Tänään on päivä uusi ja hyvin on mennyt. Ruuat pysyneet hyvissä uomissa ja äsken tulin piiiitkästä saunasta. Ihanaa kuoria koko kroppa ja sen jälkeen rasvata se hyväntuoksuisella kosteusvoiteella! <3 Luksusta! Itseään täytyy muistaa helliä, en rehellisesti sanottuna muista milloin viimeksi olisi ollut näin rento olo. Vielä asteen rentouttavampaa tästä teki sen, että koko koti on tyhjä. Hiljaisuutta. Rauhaa. Koko päivän. Ah!

Yleensä olen tässä painossa alkanut lipsumaan herkkujen puolelle takaisin ja sitten, kun kerran lipsuttu, niin laihdutus on sitten jäänyt siihen. Vaikka olen nytkin herkutellut (esim. eilen) niin ajatustapani on muuttumassa. En vedä niin kauheita kilareita, vaan tyynesti (yritän) muistuttaa itselleni ettei yksi päivä voi pilata tätä. Se on vain yksi päivä, seuraavana päivänä sitten paremmin. Olen onnellinen tästä asiasta ja tämä voi olla läpimurto. Minun täytyy ymmärtää ja SISÄISTÄÄ, että laihdutus ei kaadu siihen mässäilyyn, vaan sieltä voi vielä nousta ja jatkaa yhtä tarmokkaana kuin aloittaessakin. Täytyy tulla lukemaan tätä postausta, jos jossain vaiheessa alkaa usko loppumaan :D

Kuten varmaan postauksesta voi päätellä, olen hyvin iloinen ja onnellinen juuri tällä hetkellä. Huomenna alkaa viikonloppu ja saan kellitellä kullan kainalossa. Saan olla ihan täysin oma itseni ja nauttia hyvää sorbettia odottaen kesää. Nyt on hyvä fiilis!

PS. Kuukausi kulunut uudesta aloituksesta! Jeejee!

Ei kommentteja: