24. helmikuuta 2010

Mittanauha voitti

..ja vaaka suostui myöntämään tappionsa näyttäen lukua ~67,5kg! JESJESJES! Olen uusilla vesillä ja tuntuu niiiin hyvältä. Helmikuun tavoite selätetty ja nyt pitäisi miettiä uusi maaliskuuksi.. En voi sanoin kuvailla miten innoissani olen! Voin nähdä sieluni silmin vaa'an viisarin jäävän enää 65kiloon ja voi että! Unelmani tulee hetki hetkeltä todellisemmaksi. Sivupalkkiin ilmestyi myös vähän aika sitten kohdat 59-55kg, mutta en tiedä haluanko ruksittaa niitä. Täytyy katsoa kuinka tyytyväinen olen itseeni siinä 60 kilossa. Olen nyt myöskin puolen kilon päässä siitä, että lähtötilanteesta on lähtenyt 10kiloa, hienoa. Leijun taivaissa. AH.

Tänään sinne kaverille pitämään hauskaa :) Onneksi hän tietää suuripiirtein tästä syömisvammailustani, joten voin huoletta raahata omia ruokiani mukaan. En tykkää yllätyksistä ja haluan syödä tuttuja ja turvallisia asioita.

Eilen mieheke oli täällä synttäreiden takia ja hän aloitti taas mesoamisen kuinka minulla on jokin häiriö, kun en sortunut kakkuihin/pulliin/kekseihin. Voivoi, tämä fiilis on niin paljon parempi verrattuna pariin keksiin. En tiedä kauanko mieheni jaksaa katsella pienenevää minää, mutta omapahan on häviönsä sitten. Teen tämän itselleni, olen ansainnut olla ensimmäistä kertaa elämässäni laiha ja ehkä jopa nätti omasta mielestäni.

3 kommenttia:

~Lene kirjoitti...

Sulla näyttää menevän aivan loistavasti! Tsemppiä jatkoonkin :) Kerro mulle, miten sulla kestää tollanen itsekuri?:O

Christina kirjoitti...

Kiitokset tsempeistä! :) En oikeen itsekkään tiedä suoraan sanoen, mikä muhun on iskenyt :D Varmaan johtuu siitä, että olen nyt niin motivoitunut tähän. Onhan mulla niitä repsahduksiakin ollut (mitkä yleensä ovat romuttaneet laihdutukseni), mutta tälläkertaa olen käsitellyt ne eri tavalla ja jatkanut vain niistä huolimatta.

Olen kai vihdoin käsittänyt sen, että minustakin ikiläskistä voi tulla laiha, jos vain teen sen eteen tarpeeksi töitä.

Lilla kirjoitti...

Vautsi! Sulla on todellakin lähtenyt hyvin kilot tippumaan, onnea tosi paljon!:)