5. tammikuuta 2010

Tonnikeiju


Kävin aamulla vaa'alla ja voi elämä! Otti hiukan päähän tuijottaa lukua 77KG! 77?! VOI PASKA! Salaa olin toivonut, että olisin painanut max. 75.. oh, crap. Ilmeisesti olen vetänyt nannaa naamaani väh. kuvan kokoisen ammeellisen verran. Ei auta muu kuin ryhtyä hommiin, TAAS.

Tämä menee jo varmaan jonkinlaisen syömishäiriön puolelle, laihdutan putkeen aina n. 3kk pienillä kaloreilla ja sitten taas toiset 3kk vedän napaani mitä lystään ja palaan samoihin lukemiin. Ei mulla kyllä anoreksiaa ole saati sitten bulimiaa, onko jojo -laihdutukselle diagnoosia? Oh, I must be in hell.

Vaikka kuinka yrittäisin laihduttaessa syödä sen 1200kcal/päivä, niin en pysty. Tulokset tulevat silloin niin hitaasti ja turhaudun. Vaikka tiedän hitaan laihdutuksen olevan juuri se avainkeino pysyvään laihtumiseen, mutta mulla ei yksinkertaisesti riitä kärsivällisyys. Eikä asiaa auta myöskään liikkumattomuus, en keksi mitään lajeja mistä nauttisin. Uinti olisi ainoa, mutta hiusvärini takia en voi mennä uimaan paitsi uimalakin kanssa, mutta ne ovat niin kamalia.

Teen huomenna jo kaalikeiton valmiiksi viikonloppua varten ja tänään mahdollisimman pienillä kaloreilla. Eilinen meni hyvin, paitsi illalla herkkulakko petti heti (maailman pahin herkkuperse) ja söin pari karkkia. Yhteensä eilisestä tuli n. 1000kcal luulisin.

Toivottavasti muilla kanssalaihduttajilla ei ole näin kamala vaakapäivä, vaan ihanan kevyt olo pienempiä numeroita katsellessa!

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

En ole varmaan ikinä syönyt kaalikeittoa, mutta mietin tässä myös jo sitä, että mitä tekisi ruuaksi huomenna ja varsinkin viikonloppuna. Oma lauantain vaakapäivä lähestyy ja kauhunsekaiset olotilat valmistelee näkemään - numeroita. Toivottavasti ei ihan totaalikatastrofisia.

Christina kirjoitti...

Kaalikeitto on kyllä tosi hyvä arkiruoka, maistuvuuden sekä hinnan puolesta! 1,3kg kaali maksoi huimat 40snt + siihen päälle tietty keittojuurekset sekä halutessaan jauheliha. Tietty jos vain kaali maistuu, tiedän kyllä aika monia, jotka vihaavat yli kaiken kaalia..

Minä en edes tiedä, koska uskaltautuisin seuraavan kerran vaa'alle, sen verran järkyttävä yllätys tänään oli. Toivon todellakin iloisempaa yllätystä sinulle lauantaiksi! :)