7. tammikuuta 2010

In need of pills?


Tänään taas hyvä päivä syömisten kannalta. Tulin vasta miehen luota ja paljoa mitään en ole suuhuni tunkenut. Pitäisi kyllä tästä lähin muistaa ettei kannata syödä sokerittomia lakritseja (tai ylipäätään sokerittomia karkkeja), jos tiedossa on yhtään sosiaalista elämää. Mukavasti kehittää kaasuja, tiedättehän.

Päivän postauksen kuva on niin ihana. Tahdon myös litteän mahan! Sitten minulla on myös aika 'teini' haave. Jos saan mahani siedettävään kuntoon joskus alle 30v (miksei myöhemminkin jos vaan haluttaa), haluan ehkä ottaa itselleni napalävistyksen. Kaikilla ala-asteen 'kovilla muijilla' oli sellainen ja en tiedä, miellän ne aika naisellisiksi. Huonoja paranemaan jne, mutta rohkea rokan syö?

Laihtumiseen olen liittänyt päässäni voimakkaasti light energiajuomat. En tiedä miksi, mutta aina kun laihdutan, kaupasta lähtee useasti mukaan 0,33l battery stripped. Se on vaan niin kamalan hyvää.. (ja kallista, plääh). Normaalisti en juo energiajuomia usein, mutta tällä viikolla on tullut juotua jo kolme! Sentään en polta enää vakituisesti, niin säästyy sitten rahaa näinkin turhaan asiaan kuin energiajuomat..


Olen myös pyöritellyt mielessä sellaista asiaa kuin laihdutuspillerit. Nehän on varmaan lähes 99,9% huuhaata, mutta toimiiko joku edes minimaalisesti? Vaikka olenkin hyvin skeptinen näiden suhteen.. yleensä jos ihminen huomaa 'tuloksia', niin lopulta se on tutkittaessa vain plasebo -efektiä (tähän kategoriaan ei kuulu mm. reductil jne. reseptillä saatavat lääkkeet). Laihdutustuotteista Allia en tahdo kokeilla, maksaakin niin jumalattomasti verrattuna hyötyyn. Tarkoitan näillä laihdutuspillereillä nyt enimmäkseenkin jtn ananaskapseleita tai Tohtori Tolosen CLA Plus -kapseleita ja sen semmoisia, jotka löytyvät kaupan luontaistuote puolelta. Joskus ammoisina aikoina olen kokeillut kromitabletteja makeanhimoon, mutta en muistaisi, että minun himojani olisi hillittynyt erityisemmin. Onko jollain kokemusta jostain tuotteesta, jotka olisivat ehkä saattaneet toimiakin?

Tuskin silti muistaisin edes mitään pillereitä ottaa, niin huono muisti. Ainoa pilleri, jonka muistan on e-pilleri ja senkin sen takia, koska kännykässä hälytys varmuuden vuoksi, jossen sitä itse muista (alkanut juurtumaan kyllä aika hyvin kalloon 2,5 vuodessa).


Ja jesh, huomenna alkaa viikonloppu ja pääsee syömään kaalikeittoa! :) (Joudun myös tuomaan miehelleni kaupungista rullakebabin tullessani ja sitten katsoa, kun se mussuttaa sitä. Onneksi en nyt NIIIIN paljoa tykkää kebabista :p)

PS. Tosiaan viikonloppuna ei tule postauksia, taino sunnuntaina ehkä. En halua, että mies tietää blogistani.

Ei kommentteja: