11. tammikuuta 2010

I hate mondays


Koko päivä on mennyt melko sekalaisissa merkeissä.. En osaa sanoa, mitä tunnen. Olen toisaalta raivoissani, tekisi mieli heitellä tavaroita, toisaalta haluaisin itkeä ja mennä nukkumaan ja toisaalta, en oikeastaan edes tunne mitään. Tyhjä olo. Koulujutut stressaa. Tänäänkin tuli miljoona juttua, mitkä täytyvät tehdä tiettyyn aikaan mennessä.. I hate H-A-T-E school.

Pois noin synkistä jutuista, kävin koulun jälkeen kaverin kanssa kaupoissa ja sitten, kun kaveri lähti, menin käymään ruokakaupassa. Harhailin ympäriinsä pelokas ilme kasvoillani ja haalein ostoskoriin turvaruokia. En tiedä, tunsin kokoajan olevani eksyksissä, vaikka olikin tuttu kauppa. Ottaa vaan päähän, kun jonot olivat niin v*tun pitkät, että en päässyt sitten hakemaan sieltä ihmisten välistä Läkeroleja.. Noh, ollaan sitten ilman.

Tosiaan, aamulla kävin vaa'alla ja viisari nousi "enään" 74kiloon saakka. Kaikki turvotukset ja nesteet ovat siis poistuneet keskuudestamme. Vaikka vaaka näytti 3kiloa viime tulokseen verrattuna, en edes ollut iloinen. Olen nähnyt niin monta kertaa nämä samat luvut, että en osaa enää iloita niistä. Jonain päivänä, kun paino näyttää alle 68kg, niin riemu repeää. Oi, se vasta olisikin jotain! Tällä(kin) kertaa tosiaan tuntuu siltä, että sinne asti voisi ehkä päästäkin. Ei sinne nyt mahdotonta matkaa ole, 6 kiloa ja sitten saan taas iloita. Kuulostaapa masentavalta..

Sattuu maha, söin 400g kukkakaalia raakana. Örh.

Ei kommentteja: