5. tammikuuta 2010

Chocolateholic


Ihan kauhea motivaation puute iski yhtäkkiä. Vaikka näytän tällähetkellä valaalta, niin en siltikään meinaa saada itsestäni mitään irti. Söin sitten taas pari konvehtia ja irttaria, kun kerran pöydällä tarjolla olivat. Ei sinänsä vaikuttanut päivän kaloreihin niiiiiin merkittävästi, mutta en halua jatkaa tätä jatkuvaa nannan syömistä, vaan tahdon siitä kunnolla eroon!

Vaihtoehto 1. Heitä roskiin kaikki: Not working, asun vielä vanhemmilla, enkä niitä niin vain voi nakella menemään.

Vaihtoehto 2. Kehitä itsekuria ja taistele herkkujen houkutuksia vastaan: Not working!!!

Onko mitään vinkkejä kellään miten päästä aivan hirvittävästä herkkujen himosta?

Kokeiltuna on mm. jatkuva veden juonti (=maha täyttyy), se tekniikka missä odotetaan himojen menevän ohi jossain tietyssä ajassa tekemällä jtn muuta, vihannesten rouskuttaminen jne.

Tämä on siis suoranainen ongelma, muuten pystyisin pysymään todella hyvin ruodussa, mutta herkuttelu on jäänyt pahasti päälle, enkä keksi miten saisin kierteen pysäytettyä. Pelkään, että päiväni alkavat menemään aina tämän kaavan tyyliin: perusruokia 700kcal --> ohops pari riviä suklaata! --> ei enää kiinnosta kalorit, kun metsään meni jo jokatapauksessa --> mässypossu.

Ehkä joku mansikkarahka voisi auttaa.. mutta himot keskittyvät kyllä lähinnä suklaaseen.. hmm.. apua? Onko paikkoja mihin voivat suklaa-addiktit mennä saamaan apua? Vieroitushoitoja? Vertaistukiryhmiä? :D

Kaikkia eri keinoja motivaation ylläpitämiseksi sekä suklaan korvikkeeksi kaivataan kipeästi!

Ei kommentteja: