31. tammikuuta 2010

My very own body


Oli pakko tehdä tästä ihan oma postauksensa. Nimittäin.. koin viikonloppuna myös pienen kriisin. Tajusin, että tissini katoavat! Oikeasti.. maha vaan pysyy isona, mutta tissit pienentyvät hyvää vauhtia. Olen tottunut C-kupin kokoisiin tisseihini, mutta luulen joutuvani pian ostamaan uusia B-kupin liivejä. Tämä on niiiiin väärin. Minulla ei ole isoa persettä, maailman isoimpia reisiä, eli toisin sanoen en omista naisille tyypillistä päärynävartaloa. Olen sekasotku, tasapainoton vartalo. Isot käsivarret, leveät hartiat (omasta mielestäni), pienet tissit verrattuna kokooni, iso ylämaha (omenalihavuutta), kohtuu leveä & lättänä arse jne. Ja paikka mistä ensiksi huomaan lihonneeni on SELKÄ. Kyllä, selkä. En tiedä, olen mutantti ja kerään selkääni ihraa. Hyi, se on karseata. Vihaan sitä, kun tissiliivit puristavat ja muodostavat siihen kohtaan kamalan makkaran. Vihaan.

Haluaisiko joku lahjoittaa minulle upean latinoperseen, kivat tissit sekä läskittömän selän? Arvostaisin kovasti.

3 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Mullakin on aivan järkyttävän kamala selkä! Sellanen leveä ja hyyyiyiyiy.
Ja ei sun tarvi niitä tissejä huolehtia, meinaan mieti; jos sulla on tällä hetkellä leveä vyötärö, eli siis iso se numero siinä kuppikoossa, niin se kuppikin on isompi kuin mitä laihemmalla. Koothan menee silleen, että 70B:n kuppi vastaa 75A:n kuppia.

Christina kirjoitti...

Selkä on kyllä varmaan aika harvinainen vihan kohde, ainakin luulisin. Onneksi en sentään ihan yksin kamalan selkäni kanssa ole! :D

Enkä omista kunnon vyötäröä käytännössä lainkaan, mutta olen siitä kohtaa missä sen pitäisi sijaita, niin erittäin leveä.

~Lene kirjoitti...

Laitappa tilaus tuplana... Tänne kans! :D