10. maaliskuuta 2010

Saamaton laiskamato


Tänään on ollut jotenkin vetämätön olo, tosi väsynyt. Nukuin päikkäritkin, tosin vain n. 20 minuutin ajan, koska sisko tuli herättämään vahingossa. Jossainhan luki, että päikkärit ovat tehokkaimpia, kun nukkuu vaan 15min. Menikö minulla se 5min yliaikaa vai miksi olin sen jälkeen edelleen kuolemanväsynyt? Who knows.

Edelleen on läskiahdistanut potenssiin miljoona ja näen itsessäni kokoajan lisää ihraa. Ketuttaa myöskin, että paino on nyt 68kg, näyttää vieläkin kiloa enemmän mitä ennen lomailua? Toivon, että mässyily näkyisi tuossa vielä, eikä tuo koko kilo olisi ihraa. En minä omasta mielestäni nyt ihan niiiiin paljoa ylisyönyt, jos kerran n. 7000kcal ylimääräistä = kilo? En varmasti. Pidetään peukut ja varpaat ristissä, jotta tuo kamala kilo häviäisi mahdollisimman nopeasti.

Tämän väsymyksen takia jätin menemättä iltalukioonkin ja olisi vielä ollut sanakoe.. Nooh, en vain pystynyt. Huomennakin on sanakoe ja pitäisi lukea, mutta en kykene. Onneksi sentään enkun sanakoe, helppoa kuin heinänteko. Värjäsin eilen tukkanikin, oli hieman kulahtanut. Nyt on taas ihana punajuuritukka :P Namnam. Koulussakin oli tänään borchkeittoa, maistoin sitä ekaa kertaa elämässäni ja ihan hyvää oli. Olisi kyllä ollut parempaa jos nakit olisi jätetty pois, ne eivät oikein sopineet mukaan. Ajattelin viikonloppuna tehdä minestrokeittoa, se on vähäkalorista ja täyttävää. Ahdistaa viikonloppu jo etukäteen, koska tiedän kaverillani (=sillä kenen kainaloon päädyin nukkumaan jonkin aika sitten) olevan synttärit enkä tiedä voinko välttyä alkoholin käytöltä. Tahtoisin mennä juhlimaan hänen synttäreitään, koska missasin ne viime vuonna ja siellä oli kohtuu kova meininki. Toivottavasti he menisivät baariin, joten en voisi mennä mukaan ja saisin hyvän syyn jäädä pois. Toisaalta en haluaisi jäädä pois.. mutta en voi juodakkaan, koska siitä tulee kauheasti kaloreita. Mikä olisi vähäkalorisin alkoholi? Kuiva valkkari vai kirkas viina?

Toinen vaihtoehto on mennä perjantaina taas suoraan poikaystävälle.. Olen suoraan sanottuna jo kohtalaisen kyllästynyt häneen. Joskus tulee vielä sellaisia "Aah, ihanaa" kohtauksia, mutta nykyään olen lähinnä ärsyyntynyt hänestä. En pidä siitä, kun hän koskettaa. En pidä siitä ettei meillä ole puhuttavaa. En pidä siitä, että hänellä palaa käämit nopeasti. Pidän kuitenkin hänen seurastaan. On turvallista, kun tietää pakopaikan olemassaolon ja siellä odottavan kainalon. Ei kyllä kauhean terve suhde ainakaan minun puoleltani. Taidan olla läheisriippuvainen?

Näin jatkaakseni ärsytyksiäni, minua ärsyttää ihmisten välinpitämätön sanojen raiskaus. Kuten rakkaus. Rakastaa. Tälläkin hetkellä tiedän kaksi uutta pariskuntaa, jotka menivät ykskaks yhteen ekojen treffien jälkeen ja nyt kaikilla neljälle galleriassa "Mä rakastan sua kulta niiiiin paljon, älä irrota musta koskaan <3333333<3<3<". Rakkaus on menettänyt arvonsa sanana. Tekisi mieli boikotoida koko sanaa, koska se on pilattu tuollaisella käytöksellä. Raivostuttavaa teineilyä vaikka kyseessä on päälle parikymppisiä (miesosapuolet).

Ehkä hieman pomppivaa tekstiä, mutta laitetaan väsymyksen piikkiin. Kalorit ~200 tähän mennessä, luultavasti kuitenkin syön vielä jotain pientä. Hyvä päivä syömisten osalta jokatapauksessa.

Edit. Syötynä ~280kcal ja tuli mieleen asia, josta minun piti myös kirjoittaa. Nimittäin kommentoiminen, olen maailman huonoin kommentoimaan toisten postauksia, mutta halusin vain ilmoittaa, että kyllä täällä seurataan päivittäin miten muilla menee :)

2 kommenttia:

~Lene kirjoitti...

Oliskohan viina se vähäkalorisin? :D Olen niin samaa mieltä tuosta rakkauden kuluttamisesta.. tai siis sen sanan. Sitä pitäisi käyttää tarkoin harkitusti, eikä varsinkaan pienenpi kuin kolme -sydänten yhteydessä 8)

Christina kirjoitti...

Pelkäsinkin, että se olisi tuo viina.. menen kirkkaasta nimittäin kohtuu sekaisin :D Nooh, tuleepahan sitten ainakin juotua erittäin vähän (jos olleenkaan).