9. maaliskuuta 2010

Purkaus


Nyt iski kunnon ärsytys päälle. Miksi täytyy olla näin lihava?! En tahdo olla tälläinen valas ja kestää miljoona vuotta laihtua tästä tarpeeksi. En voi ostaa uusia vaatteita jne, koska minähän vittu laihdun ja sitten ne jää isoiksi. Olen niiiiin himo iso norsu ja yhyy! Ottaa päähän myöskin tälläinen parkuminen, itsehän olen syönyt itseni tähän kuntoon.

Mieskään ei ymmärrä minua lainkaan, valittaa heti kun mainitsenkin laihdutuksestani sanallakaan, kuulemma olen nyt jo laiha. HEI HALOO, BMI HÄDINTUSKIN ALLE 25!!! OTTAA AIVOON, kun sen täytyy jauhaa paskaa vaikka tiedän tasantarkkaan, mikä minua peilistä katsoo takaisin ja KUINKA ISO SE ON. Mulkvisti valehtelija se on. Ei halua minun laihtuvan, sillä sitten voisin olla kaunis jopa muidenkin mielestä.

Nyt haluan pitää tämän motivaation yllä, haluan tapella tieni laihuuteen. Miksi hitossa tuo motivaatiokin on niin vaikea asia, se aina hukkuu tilaisuuden tullen. Minun täytyy olla itselleni vihainen ja tuntea inhoa, jotta pystyn tähän. Ammentaa siitä voimaa jatkaa täydellä teholla eteenpäin. Minähän haluan olla laiha ja kaunis, eikö? KYLLÄ, ja joudun myöskin raatamaan perseeni verille sen vuoksi. Täytyy painaa tuo kallooni, ei tule pientä kaunista tyttöä ellen TEE SEN ETEEN JOTAIN. Tai jätä tekemättä, esim. ei enään uusia viikon laihdutuslomia, ne voi unohtaa.

Lukuunottamatta tätä LÄSKIahdistustani eilinen ja tämä päivä ovat menneet hyvin. Eilen ~250kcal ja tänään ~300kcal. Ja nyt te jotka pudistelette päätänne siellä "Tuosta se mässyttely johtuu, kun pienillä kaloreilla mennään!" niin SHUT UP. Näytänpäs teille miten jatketaan alle 500kcal/päivä pari kuukautta. Ei tee edes kauhean tiukkaa kunhan motivaatio on kohdillaan.

Ja nyt täytyy myöntää, että kuulostan ihan sairaalta. Tämä erittäin vähäkalorinen laihdutus on vain se ainoa millä saan kiloja pois. Ja syön vitamiineja jne purkeista. Ja onhan mulla noita satunnaisia yli 1000kcal päiviäkin, jolloin syön hyvin.

Jokatapauksessa, jatkan samaan malliin eikä ketään tai mikään tule minua pysäyttämään. Saatana ei tämä laihdutus voi olla niin vaikeata.

2 kommenttia:

~Lene kirjoitti...

Voi hitto sulla näyttää olevan hyvä motivaatio nyt päällä! :]

Christina kirjoitti...

Kiukusta on hyvä ammentaa motivaatiota :D Toivottavasti tämä motivaatio ei nyt katoa ihan hetkeen, mulla on vielä niin paljon matkaa tavoitteeseen!