16. maaliskuuta 2010

Normaalimpaa elämää


Paluu arkeen suoritettu mainiosti. Taino mainiosti ja mainiosti, mutta ihan hyvin kuitenkin. Olisi kohtuu paljon kouluhommia tehtävänä, mutta ei onneksi tänään tarvitse vielä. Tosi ihanaa myöskin, kun sataa lunta. NOT! Ottaa hiukan aivoon, kun juuri alkoi ajattelemaan, että kevät tulee sittenkin. Taitaakin tulla uusi jääkausi. Olisin niin iloinen, jos heräisin huomenna ja kaikki lumet olisivat poissa!

Eilen tuli syötyä ~300kcal edestä ja tänään sitten taas alle 500kcal. Se on oikein hyvä raja. Suunnittelin jo viikonlopun ruuatkin, perjantaina himpun alle 500kcal (jos haluan Malacon Truly pussin, muuten n. 300kcal), lauantaina ja sunnuntaina sama 300kcal. Kyllä nuo varmaan vaihtuu vielä, jos teen muutoksia ruokalistaan. Jokatapauksessa alle 500kcal on pysyttävä, that's it.

Tein myöskin päätöksen etten käy vaa'alla vasta kun seuraavana maanantaina. Muutenkin olen rampannut turhan useasti sillä, voisi siirtyä takaisin kerran viikossa punnitukseen, jotta pysyisi järki kädessä (tai vielä parempi, päässä). Kyllä tämä tästä, uskon pääseväni vielä kuukauden tavoitteeseeni. Itseasiassa tuosta tuli mieleeni, löysin koneeltani viimekertaisen (?) laihdutushässäkkäni, josta kävi ilmi, että olen painanut ennenkin 67kg! Joten tämä tarkoittaa sitä etten vieläkään ole uusilla vesillä! Täytyy päästä nopeasti 67 kilon alle. Ottaa muutenkin päähän tuo "uusi" käänne. Luulin jo olevani uusilla vesillä. Noh, jokatapauksessa suunta on alaspäin..

Odotan jo innolla seuraavaa maanantaita ja punnitusta.. Jos jostain kumman syystä paino ei ole vieläkään alle 67kg, sekoan. Sekoan sekoan sekoan, pakko tämän kuukauden aikana jotain edistystä on tapahtua, perkele.

Ei kommentteja: