8. maaliskuuta 2010

Not dead


Olen pitänyt hieman lomailua laihdutuksesta. Sen kyllä myöskin huomasi tänä aamuna vaa'alla, en kehtaa edes myöntää mitä se näytti. Tästä päivästä tulikin myös ensimmäinen laihdutuksen jatkamispäivä, nyt loppu se lomailu. Luultavasti osa tuosta vaa'an antamasta luvusta on turvotuksia/nesteitä, joten en ole vielä ihan epätoivoinen (=toivossa on hyvä elää :P). Katsotaan josko viikon jälkeen olisi taas suhtkoht kohdillaan.. Sen jälkeen saa alkaa tavoittelemaan tuota maaliskuun tavoitetta, joka saattaakin olla nyt lomailun jälkeen ihan realistinen.

Heti paljon parempi olo fyysisestikin, kun syö hillitysti eikä napostele kokoajan nannaa. En tiedä miksi mm. lomaviikko meni syömisten kanssa kohtuu hyvin verrattuna nyt tuohon edellisviikkoon, jonka lomailin laihdutuksesta. Stressillä voi silti olla asiaa tuon kanssa, mutta ei sitäkään nyt voi syyttää. Kokoajan takaraivossa oli ajatus laihdutuksen jatkamisesta, missään vaiheessa en ajatellut luovuttaa ja siirtyä taas pariksi kuukaudeksi syömään urakalla. Jokin vain naksahti ja sitten meni laihdutus off -asentoon. En laskenut kaloreita, söin vaan. Karkkia, karkkia, sipsiä, juustoa jnejne. Onneksi tulin edes "kohtalaisen" nopeasti tolkkuihini ja uskalsin käydä vaa'alla.

Ärsyttää kyllä tuo lomailu, tässäkin ajassa olisi ehtinyt vähän laihtua, mutta käytin sen mielummin mättöämiseen. Pah ja pöh! Nyt täytyy vaan pysyä vahvana takapakista huolimatta ja katse eteenpäin (helpommin sanottu kuin tehty..).

Ei kommentteja: