17. maaliskuuta 2010

Average wednesday


Tänään oli tosiaan melko keskinkertainen päivä. Ei tapahtunut mitään sen kummempaa, aika vain lipui ja mateli eteenpäin. Koulussa kolmesta tunnista kahdella ei ollut opettajaa ja oli kohtuu tylsää. Tylsä on päivän sana. Iltalukiossa oli ruotsin kirjoitustehtävä, jonka tein päin helvettiä. En osaa muodostaa järkeviä lauseita ruotsiksi, vaikka mikä olisi. Toivottavasti opettaja on armollinen.. Kävin myös tänään tylsyyksissäni vähän kauempana kaupassa, koska lähempää ei saa Pirkka mansikkasorbettia (27kcal/100ml). Ostin sen perjantaita varten herkuksi.

Huomenna on paljon jännempi päivä, koulua 8-16 ja sen jälkeen käymään kotiin, josta viideksi autokoululle teoriatunnille. Pääsen sieltä 19.15 ja siitä suoraan kaupunkiin, jossa odottaa kaverini, joka on noutanut varaamamme leffaliput. Menemme katsomaan Liisa ihmemaassa, tietty. Näytös alkaa varttia vaille kasi ja loppuu n. varttia vaille kymmenen. Eli kotona joskus hieman ennen kymmentä. Tämä tarkoittaa sitä, että jää vain vähän aikaa syömiselle (tai sen ajattelulle). Hyvä homma!

Vielä tänään olisi tehtävä yksi esitelmä valmiiksi, joka täytyy huomenna esittää. Ei millään jaksaisi. Plääh. Eilisen kalorit olivat ~350 ja tänään tulee ~280kcal. Hyvin siis menee, namnam. Nämä 31" farkutkin lököttävät ärsyttävästi, tosin ne ovat saattaneet venyäkin? :D

Loppuun pari kaunista (ja ihanan laihaa) naista!


Ei kommentteja: