16. joulukuuta 2010

Torstai on epätoivoa täynnä

Että sellasta. Stressi koulusta ja joulusta vyöryy päälle. Kohta on jo joulu, enkä ole ostanut kuin yhden lahjan! Muutenkin stressaa se, koska porukkani ovat yllätysyllätys riidoissa ja joudun joko a) vahtimaan muksuja, kun äiti käy viimehetken lahjaostoksilla tai b) menemään äidin puolesta lahjaostoksilla viimehetkellä. Joka vitun joulu sama juttu. Kauhea kiire ja stressi tulee paria päivää ennen joulua porukoiden takia.

Omat lahjani ovat jo sen verran kondiksessa, että tiedän suuripiirtein mitä hankin kellekin. Täytyisi vaan käydä ostamassa ne, mutta ahdistaa mennä kauppojen ihmisvilinään. Arrggh. Miksen voinut hoitaa tätä jo aikaisemmin?!

Laihdutus sen sijaan ei tuota stressiä tällähetkellä, koska en ole vieläkään halunnut ottaa vaakaa kuvioihin. Parempi etten otakkaan. Se vaan laittaa kauheat paineet. Eilen oli kyllä melko kovat syömishimot.. Ei ollut varsinaisesti nälkä, vaan teki mieli syödä. Onneksi silti pysyin kalorirajoissani, enkä mennyt tyhjentämään kaikkia kaappeja. Tämän takia täytyy pysytellä siinä väh. 500 kalorissa.. Btw tuntuu muuten ihan kauhealta syöpöltä, kun itse tykkään syödä useampana kertaa päivässä vähäkalorisia ja pieniä annoksia, kun taas tuo poikaystäväni syö kerran päivässä (yleensä illalla vasta) jäätävän annoksen ruokaa. En voi olla tuntematta itseäni kauheaksi possuksi, kun kokoajan ramppaan jääkaapilla.. Vaikka ei siihen sinänsä ole aihetta, koska päivittäinen kalorisaantini on varmasti alle sen, mitä poikkikseni syö sinä yhtenä ateriana.. Järki ei vaan aina pelaa.

Kyllä nyt jo huomaan, että tuloksia on tullut. Mahdun taas niihin 31" housuihin ilman sen suurempia tursuilemisia. En silti ole vielä niin laiha, kuin edelliskerralla.. Sitä odotellessa. Tiedän mistä huomaan tavoittaneeni sen painon, silloin selällä maatessa alamaha menee jo vähän kuopalle ja kylkiluut tuntuvat selkeämmin. Ah, en jaksa odottaaaaa. Pelottaa kyllä tuo joulu tossa välissä, että miten siitä selviydyn. Jouluruoka on niin hyväää. Täytyisi osata ottaa kohtuudella ja uskon sen onnistuvan, MUTTA ne kaikki pähkinät ja suklaat. Oh noes. Ja jos niitä menee huolella, niin vaikea jatkaa tätä keventelyäkin sen jälkeen. Mulla tuppaa jäämään herkutteluvaihde aina vähän päälle, jos vauhtiin on jo päästy..

Uskon ja toivon, että joulu menee hyvin ja saan sen jälkeen taas kiinni laihdutuksesta. Haluan niiin kovasti pienentyä!

Ei kommentteja: