14. joulukuuta 2010

Smartheadlines.com

Että vihaan otsikoiden keksimistä, varsinkin tälläisille päiville, kun ei ole tapahtunut mitään normaalista poikkeavaa. Sain nukkua tänäänkin pitkään, koska ensimmäinen tunti alkoi vasta 12.30. Siinä sitten persuksillaan "opiskelua" (ei vaan jaksa) puoli neljään saakka, jolloin menin tekemään kahta englannin tenttiä. Olivat amispuolen tenttejä ja voi jeesus, toinen meni hyvin, mutta se toinen.. Se oli täynnä jo suomeksikin vanhahtavia sanoja (kirja, josta opiskelin vuodelta 1997)enkä tietenkään niitä ollut opetellut. Ajattelin, että se opettaja olisi järkevä ja ottaisi niitä uudempia siihen, mutta pöhh. Turha luulo. Onneksi voin uusia, jos tulee tarve.

Pääsin mukavasti viiden aikaan kotio ja täällä sitten ollaan möllöilty vaan. Poikkis pelaa jtn ihme tietokonepeliä kokoajan ja minä kökin netissä selaillen blogeja. Tänään olisi vielä tehtävänä äidinkielen tekstitaito, täytyy palauttaa huomiseksi. Ei vaan jaksaisi. Ihmeellisen löllö olo.

Asiasta kukkaruukkuun, jos vaikka puhuisi vähän blogin aiheestakin. Siitä mukavasta laihduttamisesta. En ole laskenut tarkasti kaloreita tälläkertaa, vaan ihan päässäni laskenut sinnepäin -arvioita. Eilen teki mieli jättää kalorit jonnekin kolmeensataan (ei ollut nälkä), mutta viisastuneena virheistäni söin vielä iltapuuron mustikoilla. Jos alan kauheasti pihistelemään noissa kaloreissa (200-300 tms) tulee niitä välimättö -päiviä vahingossa. Tavoitteena olisi siis saada päivittäin jotain 300 ja 500 väliltä. Ei niin väliä vaikka menee tuosta ylikin, mutta tonnia en vedä. Ja tiedän, tuo ei ole terveellistä, ei sitten lainkaan. Olen vain niin joko tai -ihminen, että tämä sopii minulle parhaiten. Terveellisesti laihduttaminen on täysin utopistinen haave minulle. Ne, jotka sen osaavat saavat olla ylpeitä. Hatunnosto heille!


Olen silti ylpeä, että nyt en ole (vielä ainakaan) niin friikahtanut kuin aikaisemmin. Laskin silloin kaikki paperille kalorin tarkasti (siis ainakin yritin) ja sekosin, jos tuli esim. 20 "ylimääräistä" kaloria. Nyt ei ole niin väliä, kunhan ei jää liian alhaiseksi. Vaikka tänäänkin olen syönyt vasta n. 100 kaloria, niin meinaan syödä silti sen n. 500. Ei ole edes nälkä, mutta silti. Jossain vaiheessa se syömättömyys kuitenkin kostautuu. Ainakin uskoisin näin. Eikä tuo 500 kaloriakaan ole mikään suuri kalorimäärä, minimaalinen. Verrattuna siis terveelliseen laihduttamiseen.


Btw, oli pikkasen kylmä ulkona ja nyt on vasta joulukuu. Voi herranjumala, en pysty menemään ulos tammi-helmikuussa, jos vain pakkanen kokoajan kiristyy.

Ei kommentteja: