6. helmikuuta 2011

Minä täällä taas hei

Joulu oli ja meni tosiaan. Unohdin laihdutukseni aika tehokkaasti tuon edellisen postauksen jälkeen ja nautein täysillä ensimmäisestä joulusta uuden poikaystäväni kanssa. Voin sanoa, että tuli syötyä ja joutua ihan parit joulut etukäteen.. :P

Aloitin sitten taas tammikuun puolessa välissä tämän laihdutukseni ja uskalsin jopa käydä vaa'alla. Näytti hieman yli 75kiloa. Että näin. Tiesin kyllä, että olen lihonnut takaisin ja osasin aavistaa tätä lukua, mutta kyllä otti silti päähän. Taas vaihteeksi saan laihduttaa samoja kiloja uusiksi ja uusiksi. Nyt päätin etten enää ikinä päästä painoa yli 70kilon, sitten vaan kun sinne taas pääsen.

Paino on tällähetkellä n. 73kiloa. En tajua, miksi on näin tuskallisen hitaasti pudonnut.. Ei sitten millään ole laskenut, vaikka kuinka olen syönyt vähän. Siis oikeasti vähän, jtn 500kaloria, niin kuin aina ennenkin laihduttaessani. Sitten vaan päätin, että koska paino ei muutenkaa liiku, niin miksen söisi vähän enemmän. Päädyinkin karppaukseen ja nyt syön jonkin aikaa karppiruokia ja katson vaikuttaako se painoon. Tarkoituksena olisi saada painossa muutos alaspäin, jotta motivaatio pysyy.

Olen nyt jotenkin sisäistänyt sen, että tämä laihdutuspäätös on pysyvä ja painoa täytyy tarkkailla koko loppuelämä. Vaikka paino nyt putoaakin sairaan hitaasti, en silti ole luovuttanut. Se on suuri asia minulta, koska olen tottunut nopeisiin tuloksiin. En kyllä oikeasti ymmärrä, miksi painoni jumittaa niin helvetisti. Yksi syy voisi olla se, että menkkanikin ovat täysin sekaisin (syön pillereitä, mutta nyt yhtäkkiä monen vuoden jälkeen on alkanut tulemaan kokoajan liuskan aikana vuotoa, mitä ei ennen ole ollut). Täytyy gynelläkin siis käydä. Toivon, että tuo olisi jotenkin osasyy tai jotain, koska eniten ärsyttää se, etten tiedä, mistä hommassa on kyse.

Enemmittä puheitta, hyvää laihdutusloppuelämää kaikille! Tulen varmasti jossain vaiheessa raportoimaan tänne edistyksestäni, mutta nyt en näe tarvetta kirjoitella säännöllisesti.

Ei kommentteja: