22. elokuuta 2009

Normipäivä

Äh, oon nyt kirjoittelemassa kokoajan. Kauheasti olisi asiaa, vaikka ei oikeata asiaa olekkaan. Eka 500kcal päivä ja tekisi mieli kokoajan ahtaa ruokaa alas. Nälkäkin olisi, mut en taivu. Odotan maanantaita (punnituspäivä) jo kuin kuuta nousevaa, tahtoo tietää kuinka paljon mössöä on kadonnut tästä virtahevon kokoisesta kehostani.



Ei muuten kannata vetää Nellie Dellies salmiakkipussia kerralla :D Näin pienenä varoituksen sanana. Vedin sellaisen ja oi että, maha kuin ilmapallo ja muitakin laksatiivisia vaikutuksia, namnam. Nuo kuuluvat kyllä minun "turvaruokiini", koska niin vähän kaloreita ja tulee täysi olo. Muita "turvaruokia" minulla on kunto -näkkilepä (40kcal/siivu), eldoradon (?) kasvissosekeitto (pakaste n. 120kcal paketissa), lämmin kuppi suurustettu kanakeitto (85kcal), valion sokeriton mansikkakeitto (9kcal/100g), kurkku, tomaatti, kaali ! Sitten tietenkin light pepsi ja battery stripped!



Muttamutta, tämän päivän ruokalistani:

-tee tilkalla maitoa (~10kcal)

-porkkanoita 3kpl (pieniä) (~83kcal)

-tomaatteja 1kpl (normi) (~36kcal)

-n. puolikas kurkku n. 330g (~29kcal)

-ananastölkki (~70kcal)

-Nellie Dellies pussi 75g (~56kcal)

-raejuusto 1dl 2% rasvaa (~90kcal)

-punajuuriviipaleet 2dl (~27kcal)



=401kcal



Kalorimäärät laskettu kiloklubin avulla (osaan kyllä itsekin, mutta tuo on helpompaa). Luulen kyllä, että kiloklubi antaa pienempiä kalorimääriä mitä oikeasti kuuluisi olla, joten siksi parempi olla väh. 30 kalorin virhemarginaali..



Ah, ihanan laiha <3

Ei kommentteja: