27. elokuuta 2009

Läskipäivä


Tuntuu ihan, että kokopäivä olisi mennyt pieleen, koska söin koulussa hernekeittoa lautasellisen ja jälkkäriksi pannukakkua hillolla. Eihän se kyllä suunnitelmissa ollut, mutta alkoi kaalikeitto tökkimään jaja.. no can do, I failed! Mitäpä tuosta enempää meuhkaamaan, tämä loppupäivä sitten mennään varmaan pepsimax/vesi linjalla, sen verta ottaa aivoon toi.

Lauantain rapujuhlat peruuntuivat (onneksi) eli ei sielläkään tarvitse mitään mässytellä. Juhlat ovat aina hankalia, kun laihduttaa sillä ei halua kaikille selostaa, että laihduttaa jne.. Huomenna ajattelin kyllä ostaa pari Rekorderligin mustikka-sitruuna light siideriä ja nautiskella niistä hartaasti katsellen samalla sinkkuelämää jaksoja (Poikaystävä osti viime jouluna lahjaksi kaikki kaudet 1-6 siinä kenkäboxissa! Nams!) :)

Huomenna vain yksi tunti tosiaan koulua ja sitten alkaa viikonloppu.. en ole vielä varma menenkö poikaystävälle viikonlopuksi vai tuleeko hän tänne.. mikäli menen sinne niin en päivitä, kun vasta sunnuntaina. Haluan pitää blogin salassa häneltä, kuten myös perheeltäni ja ystäviltäni. Tämä on minun salainen pakopaikkani mihin voin purkaa mietteitäni ilman tuomitsevia mielipiteitä lähimmäisiltäni. Eivät he ymmärrä näitä asioita mitä ajattelen ja mietin.

Tuosta tulikin mieleeni eräs asia.. Voiko olla loukkaavampaa, kuin tämä? Kävimme poikaystäväni kanssa keskustelua laihdutuksesta viime perjantaina ja yhtäkkiä hän sanoi, kutsutaan häntä nyt vaikka herra X:si, "Mua ei kiinnosta noi sun laihdutusjutut, et ärsyttää tommone, ko jauhat jostai tommosest mul, MUA EI VOIS VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA". Jäin sillee monttu auki, en todellakaan paljoa siitä puhu HÄNELLE ja siksi toiseksi kuuntelen kiltisti hänen juttujaan esmes autoista, jotta hänellä olisi mukava olla ja tunne, että mua oikeesti kiinnostaa hänen tekemisensä. Että sillai, ei oo toi tunne ainakaan molemminpuoleinen. Muutenkin poikaystävän pitäisi tukea kaikissa asioissa ja olen surullinen, ettei meillä niin ole..
Tämä kuva on ihanan havainnollinen.. Oikeanpuoleinen (!!!) on makuuni liian rehevä, mutta hyvässä suhteessa paino, kaikki tasapainossa keskenään. Keskimmäisestä pidän eniten, koska lantio on leveä ja naisellinen muttei sellaista ylimääräistä löydy. Vasemmanpuoleinen (!!!) on kanssa ihan jees, mutta tahtoisin itse näyttäväni "naisellisemmalta". Kyllähän naisessa ihan pikkuisen ainakin tarvitsee olla sellaista mistä voi ottaa kiinni, miten muuten miehet meidän vauhdissa pysyisivät ;)

Se on kyllä hyvä, kun sekoittaa näin vanhana vielä vasemman ja oikean.. Nooh, oppia ikä kaikki tai jotain.

2 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Onkohan lopussa vasen ja oikea menneet sekaisin? =) Kun tuo oikealla oleva näyttää isoimmalta..

Christina kirjoitti...

Oho, ei voi olla totta! :DD Päivän toinen totaalinen fail! Näin on käynyt, syytän väsymystä.. ^^'