3. syyskuuta 2009

Better day than yesterday


Tänään kaikki on taas toisin, hyvä fiilis ollut eikä mitään aamukärttyisyyttä pahempaa. Uskon sen johtuvan siitä, että sain nukuttua yöllä (vaikka näinkin painajaisen).

En ole syönyt mitään, 0,33 battery stripped mennyt ja juuri korkkasin pepsimaxin. Ei ole edes oikeasti yhtään nälkä! Varmaan johtuu siitä, että eilen tosiaan vedin Napolitan -pataa ihan liikaa (jäljelle jäi koko padasta jtn 3dl, et siitä voi päätellä..)En oikeastaan tiedä, mikä sai minut tekemään noin. Tuli vain kauhea himo syödä, syödä ja syödä, enkä sitten estänyt itseäni. Nooh, tulipahan koettua tuokin. En oikeasti harrasta usein mitään himomässäys -päiviä, jolloin lähtisi ihan_täysin lapasesta, mutta tuo oli kyllä sellainen. Ei mikään järki laita ihmistä syömään jtn 7 näkkäriä voilla ja sen jälkeen niin hitosti napolitan -pataa! Maha olikin sen jälkeä oikeasti aivan halkeamispisteessä ja teki pahaakin olla niin täynnä. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis jne. :D

Tuosta painajaisesta sen verran, että olikin harvinainen painajainen, sillä siinä Herra X löysi toisen naisen ja jätti minut lopuksi. Koskaan en hänestä ole nähnyt tälläistä unta, missä hän puhui minulle erittäin hirveitä asioita(varsinkin, kun jätti minut)ja kihnasi toisen naisen kimpussa. Muistan myös, että hakkasin kyseistä ämmää ihan kunnolla, kun vokotteli miestäni. Varmaan juontaa juurensa siitä, kun eilen ajattelin ohimennen mitä tekisinkään ilman häntä.


Voisin paljastaa Herra X:stä ja suhteestamme pari asiaa. Kaikkein shokeeraavin asia ensiksi, olen häntä 12 vuotta nuorempi ja kuten tiedämme, olen vähän alle 18v. En pidä itse tuota minään isona asiana, koska miehet eivät koskaan aikuistu (=tämä ollaan niin nähty) eikä hän odota minulta liikoja, kuten painostaisi tekemään mukuloita tms, vaikka onhan hän itse jo siinä iässä, missä yleensä (=inhoan yhteiskunnan standardeja) sellaisia tehdään. Olemme seurustelleet 2,5v ja ylä- ja alamäkiä on ollut. Lähinnä minä olen "hieman" törttöillyt. Älkääkä pliis tulko sanomaan, että "OMG, KUINKA VANHA JÄTKÄ", minä kyllä ymmärrän ikäeromme erittäin hyvin ja sille nyt ei voi mitään. Minä rakastan häntä ja sillä sipuli.

Otin muuten oikeudekseni olla menemättä huomenna sille yhdelle vaivaiselle aamutunnille ja pidentämään viikonloppuni 3 -päiväiseksi, joten AH, viikonloppu alkoi<3

Ei kommentteja: